Category:

DEFAULT
Één Dag Op De Grens
22:12
Één Dag Op De Grens

BLØF Lyrics. "Eén Dag Op De Grens". Eén dag op de grens. Tussen weten en gerucht. Is genoeg om gek te worden. Ook al is het valse lucht. Eén dag op de grens. Tussen liefde en verraad.

"Eén Dag Op De Grens" taken from the album "Boven". Recorded in the ICP Studios, Brussel, Januari-Februari "Boven", "Aan De Kust" and "Zaterdag" are acoustic versions recorded live on March 11 in the TMF-Studio in Count: 5.

Één dag op de grens Songtext von BLØF mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf

En me weghaalt van de grens. Een dag op de grens tussen hel en hemelpoort Is te lang om vol te houden dus het moet snel overboord Een dag op de grens in het vagevuur van alles Dat te lang is opgekropt, maar nooit echt het geval is Ze is ook maar een mens op de grens. Links de regels, rechts het spel, ze doet het niet ze doet het wel Niets dan.

Een dag op de grens is een nummer van de Zeeuwse band BLØF uit Het is de vierde en laatste single van hun derde studioalbum Boven. Het nummer werd een klein hitje in Nederland, met een 5e positie in de Tipparade. Overgenomen van " ?title=Een_dag_op_de_grens&oldid= ". Categorieën: .


The Honeymoon Song - Orango - The Mules Of Nana (CD) Bagatelle - Dominique A* - The Black Sessions 2002 (CDr) Bird Of Paradise - New Fast - Temporal (File, MP3, Album)
Arrow Arrow
BING